Doe mee met onze Zonnedaken!

Hoera, het is zo ver! 

Ook wij krijgen collectieve zonnedaken waar iedereen aan mee kan doen.

Bekijk eerst ons filmpje, of lees hier onder de uitgebreide informatie.

 

Meedoen en inschrijven kan helaas niet meer, alle obligaties zijn verkocht. Schrijf je dan hier in als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe projecten!

 

Ja, ik wil wel meer weten over deze speciale zonnepanelen actie waarbij iedereen profiteert. Stuur me snel door naar de speciale website!

Klik op deze knop. 

Met de zonnedaken produceren we stroom voor tientallen huishoudens onze wijk. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar jou, maar ook naar het wijkfonds!

Duurzame energie uit eigen wijk

Welkom bij Alex Energie Coöperatie. Wij vinden dat duurzame energie voor iedereen bereikbaar moet zijn. Gewoon, hier, in onze eigen wijk. De opbrengst delen we met iedereen die meedoet. Ben je al nieuwsgierig?

Collectieve zonnedaken

Alex Energie legt zonnepanelen op grote, onbenutte daken in jouw wijk. Door mee te doen aan een zonnedak kun jij samen met ons groene stroom opwekken. Hoe gaaf is dat: jij verdient geld door Rotterdam en de wereld aan een schone toekomst te helpen. En een deel van de opbrengst gaat ook naar het wijkfonds. De winst blijft dus geheel in de wijk.

Voor alle bewoners

Om zonnedaken te realiseren hebben we geschikte daken én deelnemers nodig.

Wij zijn er voor alle wijken van Prins Alexander: Het Lage Land, ’s-Gravenland, Kralingse Veer, Nesselande, Ommoord, Oosterflank, Prinsenland en Zevenkamp.

Daarom zijn we op zoek naar bewoners en bedrijven in dit gebied die helpen met de financiering van daken. Én naar bewoners die met een groen hart wat extra energie in de wijk kunnen pompen.

Aparte website over collectieve zonnedaken

We hebben zelfs een speciale aparte website gemaakt die je uitgebreid over dit zonnedaken project verteld.

We leggen uit welke winst jij kan maken en hoe alles werkt en hoe we onze wijken van Prins Alexander kunnen helpen. En natuurlijk vind je daar de inschrijfformulieren,

En wil je terug naar de algemene website klik dan “op terug naar de hoofdwebsite”.

Energieneutraal Rotterdam

Bij Alex Energie is het niet alleen de winst die telt. Het gaat om onze missie: een duurzaam, energieneutraal Prins Alexander. It is all about action.

We gaan de grijze onbenutte daken gebruiken om zon te oogsten, Huis voor huis gaan we verduurzamen, Van het gas af,  warmtepompen of geothermie. Het gaat allemaal voorbij komen. Binnen maximaal tien jaar is er geen druppel olie meer nodig om onze wijk van energie te voorzien. Met alle Rotterdamse energie coöperaties zorgen we ervoor.

Als eerste stad van Nederland? Wat een vraag…

Pin It on Pinterest

Share This