Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Team Communication

Vervolg overleg over communicatie met Marc en Valentijn. Digitale uitnodiging volgt.

Energietips voor lagere energielasten voor de bewoners van Prins Alexander (GAAT HELAAS NIET DOOR)

Webbinar

‘s Avonds organiseert Alex Energie samen met de gemeente Rotterdam en Buurkracht een online webinar om bewoners in Prins Alexander te helpen hun energielasten te verlagen.
Dit zogenaamde EnergyWebinar geeft slimme en snelle tips voor een lekker warm en comfortabel huis, met soms honderden euro’s lagere energielasten. Zet deze avond dus nu alvast in de agenda!

In deze coronatijd zitten we meer thuis dan anders. En dat heeft gevolgen voor de energierekening. Gelukkig is daar gemakkelijk iets aan te doen. Inwoners van Prins Alexander krijgen daarom gratis toegang tot dit webinar over energiebesparing. Als u zich aanmeldt voor dit EnergyWebinar krijgt u slimme tips voor een comfortabel huis met lagere energielasten. Als deelnemer hoort u wat u zelf kunt doen, zonder daar veel kosten voor te maken. Ook komt u te weten wat er binnen de gemeente Rotterdam verder mogelijk is om de energielasten te verlagen.
Er kunnen maximaal 250 deelnemers meedoen. Het webinar vindt plaats op 15 maart, start om 19.45 uur en duurt 60 minuten. Meer informatie volgt in februari. Dan is ook duidelijk hoe en waar u zich hiervoor kunt aanmelden. Uiteraard kunt u ook bij Alex Energie terecht met uw vragen over energie.