WarmteSCAN: ontdek waar isolatie nodig is. snel, veilig en gratis voor leden.

 

 

Waar verliest je woning warmte?

Vraag onze gratis warmtescan aan!

UPDATE: onze vrijwilligers van het scanteam zijn momenteel druk bezig warmte foto’s te maken bij de leden die zich daar voor hebben opgegeven. We kondigen dat niet van te voren aan. De planning is dan te complex. Dus als u iemand bij uw huis scanfoto’s ziet maken, dan weet u waar het om gaat. Ook een mooie manier om met ons kennis te maken! Als de informatie allemaal is verzameld zullen we u op de hoogte brengen van de resultaten.

Achtergrond info: meten is weten. Met een warmtescan kun je zien waar jouw woning energie verliest aan de buitenlucht zodat je gericht maatregelen kunt nemen. 

Op onze bijeenkomst op 3 februari in het Techniek College (Zadkine) boden we al een gratis warmtescan aan. Door een te zachte winter hebben we indertijd geen warmtescans kunnen maken. Nu er weer een winter voor ons ligt is er weer een mogelijkheid om warmtescans te laten maken.

Hiervoor hopen we ook leerlingen van het Techniek College in te kunnen zetten, zodat zij ook praktijkervaring op kunnen doen. Maar omdat door Corona alles anders loopt dan gepland, en het College zich echt op de hoofdzaken moet richten pakken onze deskundige leden het voorlopig zelf op.

Heb je interesse in een gratis warmtescan van je woning, laat het ons dan weten via het contactformulier. We nemen dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken…of komen spontaan langs 🙂 

 

Bedankt voor de scan. Ik heb gelijk plannen gemaakt om de voordeur beter te isoleren! Dat blijkt eigenlijk heel simpel te zijn.

PvB (naam bij redactie bekend)

Bewonder Zevenkamp

Warmte scan, Alex Energie
Warmte scan