Installatie 1ste zonnedak is gestart!

Gepubliceerd op: 17 november 2022

Zonnedaken gymzalen 2022

Klik hier boven op een categorie om alle artikelen te lezen over uit die categorie:

Het is 15 november, de materialen liggen klaar, de klimconstructie staat, de draagconstructie voor de panelen gaan eerst naar boven en de hele montage gaat volgen. Het eerste zonnedak van Alex Energie komt eraan. De zon schijnt al in afwachting op de panelen.

Maar zoals dat wel vaker gaat, er moeten nog wat praktische zaken opgelost worden. Uitgerekend werd door een andere partij in het nieuwe trottoir een glasvezelkabel ingegraven.  En ook een Stedin aansluiting,  waarbij de waterinstallatie geraakt werd. Waardoor ze tijdelijk een flinke pomp hebben moeten plaatsen.  Onze aanvoer routes waren daarmee afgesloten.

 

Ja, dan zit het weer ook lekker mee, regen en wind en regen en regen…. Ik kan we voorstellen dat de jongens en meisjes van Wijk Energie Werkt dan een beetje tempo verliezen. Maar goed de kabels liggen er goed bij, voetstukken gesteld, de belast er op, en de zonnepaneel pallets staan gereed op het dak.

Het lijkt volgens schema te lopen!

En dan daarna starten ze in de Tattistraat. Hoger, groter, meer ruimte.

Houd ons in de gaten!

Meteen bij het begin een test voor onze installateur Ledura die hiervoor samen met zijn onderaannemers een oplossing moest vinden. Dat laat weer zien hoe het ondertekenen van een contract nog maar het begin is van een proces waarin heel wat praktische probleempjes moeten worden opgelost. Maar dat lukte.

Lees ook onderstaande berichten uit dezelfde categorie…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This