Met eenvoudige en effectieve energie besparings maatregelen gaan we elkaar SAMEN de winter doorhelpen. Start campagne 19 november in Huis van de Wijk; kom langs!

Gepubliceerd op: 2 november 2022

Tips energie besparing

Klik hier boven op een categorie om alle artikelen te lezen over uit die categorie:

WIL JIJ BESPAREN OP JOUW ENERGIEREKENING? KOM OOK!

Beste buurtbewoner van één van onze acht wijken in de Aleander Polder,

Steeds meer mensen hebben moeite met het betalen van de hoge energierekening. Samen met meer dan 90 andere Nederlandse energiecoöperaties komen wij daarom in actie om onze kennis over energiebesparende maatregelen met zoveel mogelijk mensen te delen. Want door slim om te gaan met energie zorgen we ervoor dat niemand te veel betaalt.

Kom voor de meest impactvolle tips op 19 november om 13:00 uur naar
het Huis van de Wijk Lage Land aan de Remmit van Millplaats

Huis_van_de_wijk_Lage_Land-streetview1-buiten

Op zaterdag 19 november organiseren wij daar een lokaal kick-off evenement, waarbij we zoveel mogelijk mensen willen helpen om energie te gaan besparen.

Men ontvangt van ons kortingsbonnen, uitleg en een duidelijk overzicht met de tips die de meeste impact hebben, makkelijk uit te voeren zijn en niks of heel weinig kosten.

Soms weet je namelijk niet welke tips betrouwbaar zijn of waar je moet beginnen. Onze tips komen rechtstreeks uit de praktijkervaringen van onze onafhankelijke energiecoaches en kennispartners. Ook zijn de tips kosteloos en geheel vrijblijvend.

Help jezelf en anderen om energie te besparen

We vragen jou om deze tips door te geven aan minimaal twee bekenden. We zullen dit heel makkelijk maken om door te geven, omdat iedereen nu wel wat hulp kan gebruiken bij het verlagen van de energierekening.  Als zij dat op hun beurt ook doen, helpen we samen zo veel mogelijk mensen de winter door!

We hopen je op 19 november te zien!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This