Welkom op het ONLINE SPREEKUUR op 2 september 2021!

Alex Energie, bewoners event, bewoners bijeenkomst, Techniek College, Circus Rotjeknor, Rotterdam Prins Alexander, energietransitie, Lage Land, Ommoord, Oosterflank, Prinsenland, Zevenkamp, Nesselande, online spreekuur

Gepubliceerd op: 3 juni 2021

Alex Energie Activiteiten

Klik hier boven op een categorie om alle artikelen te lezen over uit die categorie:

Het online spreekuur begint...bijna! Klik hier voor meer info.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

 

Ieder eerste donderdag van de maand het online spreekuur voor bewoners in Prins Alexander om 19.30uur.

Klik hier voor de link naar de online zoom meeting. Deze werkt pas op de avond van de vergadering om 19.00 uur.

Tussen 19.30 en 21.00uur zitten een aantal medebewoners klaar om vragen te beantwoorden over verduurzaming van uw woning, aardgasvrij, warmtenet, energieopslagmogelijkheden en meer. Als er niet direct een antwoord voorhanden is gaat Alex Energie daar achteraan.

 “We merken dat bewoners vaak met veel vragen zitten maar daar maar moeilijk antwoord op krijgen. Daar willen we wat aan doen dus geen vraag is te gek.” aldus Donald van den Akker, voorzitter van Alex Energie. De onlinebijeenkomst is gratis toegankelijk via een zoom-link welke dezelfde avond op deze website verschijnen.

Alex Energie, bewoners event, bewoners bijeenkomst, Techniek College, Circus Rotjeknor, Rotterdam Prins Alexander, energietransitie, Lage Land, Ommoord, Oosterflank, Prinsenland, Zevenkamp, Nesselande, online spreekuur

Lees ook onderstaande berichten uit dezelfde categorie…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It on Pinterest

Share This