Actie “Minder Plastic” door Jasmijn uit Rotterdamse wijk Oosterflank.

“Doe ook mee! 

Doe het voor de wereld, voor jezelf, doe het voor iedereen!”

 

Al wandelend door de wijk zagen we een mooie poster achter een raam hangen. De prachtige poster blijkt gemaakt te zijn door Jasmijn. Op eigen initiatief.

Jasmijn wil dat we minder plastic gaan gebruiken. Deze oproep ondersteunen we natuurlijk zeer! Minder plastic is meestal minder zwerf afval en dus een mooiere omgeving. Super mooi gedaan!

De ouders vertelden dat duurzamer, bewuster leven een belangrijke rol aspect is binnen het gezin. Ze hebben al meer dan zes jaar zonnepanelen. Ze hebben er absoluut geen spijt van gehad, ondanks de pittige aanschafkosten. Ook maken ze gebruik van een regenton.

Kijk, van dit soort toevallige en inspirerende ontmoetingen krijg je veel energie! Ga zo door en bedankt dat we dit mochten publiceren!

P.s.: Andere kleine lokale initiatieven om duurzamer te leven vermelden we graag, dus als u een iemand kent die waarover we wat kunnen schrijven dan horen we dat graag.

Lees ook onze andere berichten:

Welkom op het ONLINE SPREEKUUR op 2 september 2021!

Welkom op het ONLINE SPREEKUUR op 2 september 2021!

Op 1 juli organiseert op donderdag 1 juli voor het eerst een online spreekuur voor bewoners in Prins Alexander. Vanaf 19.30 uur zitten een aantal medebewoners klaar om vragen te beantwoorden over verduurzaming van uw woning, aardgasvrij, warmtenet, energieopslagmogelijkheden en meer. Als er niet direct een antwoord voorhanden is gaat Alex Energie daar achteraan