(Vervolg) Energieavond voor bewoners van de wijk Ommoord, 29 april 2021

Ommoordse Wijkactie; welkom op de tweede bijeenkomst!

UPDATE: De eerste energie avond op 13 april j.l. was een succes. Dank voor ieders aanwezigheid, bijdrage en vragen! Veel vragen konden direct beantwoord worden, en op een aantal vragen zullen we later terugkomen.

Donderdag 29 april van 20.00 tot 21.30 uur kunt je als bewoner van een eigen huis via Zoom wederom aanwezig zijn bij deze online bijeenkomst. De bewoners die nu aanwezig waren krijgen automatisch een uitnodiging. Wilt u ook meedoen en was u nog niet aangemeld? Welkom! Meldt u aan via enquête formulier (klik hier).

We gaan het dan hebben over de stand van zaken van een mogelijk collectief aanbod en natuurlijk is er gelegenheid tot het stellen van nieuwe en aanvullende vragen.

Over de Energieavond:

Wil je een lagere energierekening?

Of wil je meer woongemak in uw huis?

Of wil je energiezuiger leven vanwege het milieu?

Doe dan mee met het vervolg van de eerste online Energieavond van Alex Energie!

De Energieavond hoort bij de wijkactie Ommoord Energiezuinig van Alex Energie en de gemeente Rotterdam. We bespreken de mogelijkheden voor eventuele collectieve acties. Hoe meer mensen meedoen, hoe gunstiger de voorwaarden. En zo wordt het (nog) makkelijker jouw huis energiezuiniger te maken.

Tijdens de Energieavond vertelt Alex Energie je daar graag over.

Je kunt je via het volgende enquête formulier (klik hier) aanmelden voor de Energieavond.

Als je dit formulier invult kunnen we de avond extra goed voorbereiden. Tevens is het voor ons erg fijn om jouw woonsituatie te kennen. Dan bespreken we tijdens de presentatie vooral de zaken die voor jou mogelijk interessant zijn. 

Mocht je niet aan de avond willen of kunnen deelnemen, dan vinden we het ook erg fijn als je de enquête toch kunt invullen. Dan krijgen we een veel beter beeld van jouw woonsituatie, waardoor we in de inwoners van Ommoord gerichter kunnen helpen.

Wil je meer weten? Of wil je meedenken over collectieve maatregelen of meehelpen in de organisatie? Dan ben je erg welkom! Neem contact via het email adres of het contactformulier (klik hier).

Rotterdam Prins Alexander Ommoord, Eerst Energieavond - Vervolg
Ommoord, Alex Energie, woonwijk laagbouw
Rotterdam Prins Alexander Ommoord, Eerst Energieavond - Vervolg - polls

De Energieavond wordt mede mogelijk gemaakt door:

Lees ook onze andere berichten:

Warmte scans zijn begonnen!

Warmte scans zijn begonnen!

UPDATE: onze vrijwilligers van het scanteam zijn momenteel druk bezig warmte foto’s te maken bij de leden die zich daar voor hebben opgegeven. We kondigen dat niet van te voren aan. De planning is dan te complex. Dus als u iemand bij uw huis scanfoto’s ziet maken, dan...