ALV voorjaar 2021; hier kregen we energie van!
Alex Energie, gasvrij, energietransitie, ALV, Rotterdam Prins Alexander

De (helaas nog online) Algemene Leden Vergadering voorjaar 2021 was wat ons betreft een succes. Iedereen erg bedankt voor zijn bijdrage en / of aanwezigheid!

Gelukkig konden we de vereningszaken redelijk snel doorlopen en werden alle noodzakelijk stukken goedgekeurd. Tevens hebben een aantal leden zich aangemeld voor de kas commissie, waarvoor dank!

Daarna is er vooral inhoudelijk gepraat aan de hand van de plannen van de verschillende werkgroepen. Nu er een aantal potentiële projecten serieus gestalte lijken te krijgen (na een jaar voorbereiden) liggen er voor iedereen kansen om een goede bijdrage te leveren. Dat gevoel van: “gelukkig gaat het nu concreet worden, hiervoor hebben we het gedaan!”

Tevens was er nog een mooie bijdrage van een lid (lees hier zijn verslag) over het gasloos maken van zijn woning. Met zijn bouwkundige achtergrond kon hij heel veel zelf van te voren uitzoeken en tijdens het installeren nog wat experimenteren. Maar de resultaten (gasloos, warmtepomp, etc). waren er ook naar. Het kon soms extra voordelig omdat veel apparaten die adviseurs voorstellen naar zijn mening vaak “overdone” zijn. In het algemeen geldt dat een  goede voorbereiding (met name het goed laten adviseren over het ontwerp) hier cruciaal is en het meeste tijd kost. De installatie zelf is doorgaans vaak snel gedaan.

Voor aanvullende vragen / opmerkingen aarzel niet contact met ons op te nemen via de contact pagina.

Nogmaals dank voor jullie aanwezigheid; hier kregen we weer extra energie van! Tot de volgende keer!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook onze andere berichten:

Welkom op het ONLINE SPREEKUUR op 2 september 2021!

Welkom op het ONLINE SPREEKUUR op 2 september 2021!

Op 1 juli organiseert op donderdag 1 juli voor het eerst een online spreekuur voor bewoners in Prins Alexander. Vanaf 19.30 uur zitten een aantal medebewoners klaar om vragen te beantwoorden over verduurzaming van uw woning, aardgasvrij, warmtenet, energieopslagmogelijkheden en meer. Als er niet direct een antwoord voorhanden is gaat Alex Energie daar achteraan