ALV voorjaar 2021; hier kregen we energie van!
Alex Energie, gasvrij, energietransitie, ALV, Rotterdam Prins Alexander

De (helaas nog online) Algemene Leden Vergadering voorjaar 2021 was wat ons betreft een succes. Iedereen erg bedankt voor zijn bijdrage en / of aanwezigheid!

Gelukkig konden we de vereningszaken redelijk snel doorlopen en werden alle noodzakelijk stukken goedgekeurd. Tevens hebben een aantal leden zich aangemeld voor de kas commissie, waarvoor dank!

Daarna is er vooral inhoudelijk gepraat aan de hand van de plannen van de verschillende werkgroepen. Nu er een aantal potentiële projecten serieus gestalte lijken te krijgen (na een jaar voorbereiden) liggen er voor iedereen kansen om een goede bijdrage te leveren. Dat gevoel van: “gelukkig gaat het nu concreet worden, hiervoor hebben we het gedaan!”

Tevens was er nog een mooie bijdrage van een lid (lees hier zijn verslag) over het gasloos maken van zijn woning. Met zijn bouwkundige achtergrond kon hij heel veel zelf van te voren uitzoeken en tijdens het installeren nog wat experimenteren. Maar de resultaten (gasloos, warmtepomp, etc). waren er ook naar. Het kon soms extra voordelig omdat veel apparaten die adviseurs voorstellen naar zijn mening vaak “overdone” zijn. In het algemeen geldt dat een  goede voorbereiding (met name het goed laten adviseren over het ontwerp) hier cruciaal is en het meeste tijd kost. De installatie zelf is doorgaans vaak snel gedaan.

Voor aanvullende vragen / opmerkingen aarzel niet contact met ons op te nemen via de contact pagina.

Nogmaals dank voor jullie aanwezigheid; hier kregen we weer extra energie van! Tot de volgende keer!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bewoners maken plannen voor aardgasvrije woningen in Het Lage Land

Een aantal bewoners van de Lieven de Keystraat in Het Lage Land heeft zich aangesloten bij Alex Energie. Met steun van deskundige vrijwilligers van Alex Energie zijn ze plannen aan het maken om hun woningen compleet te verduurzamen. Het plan is om de woningen te isoleren, te ventileren en te voorzien van zonnepanelen en warmtepompen. De bewoners zijn al twee keer bij elkaar gekomen en bekijken hoe ze hun krachten kunnen bundelen om zo mogelijk een heel blokje huizen in een keer aan te pakken.

Een aantal bewoners van de Lieven de Keystraat in Het Lage Land heeft zich aangesloten bij Alex Energie.

Lees ook onze andere berichten: